Nej nu får de RÄCKA!

Ja som ni vet så börja ju allt för en vecka sen, melvin fick ju magsjuka spydde hela kvällen men onsdag va de bra men då fick han istället hög feber & blev jätteförkyld.Febern höll i sig till lördag natt trots alvedon.Söndag tyckte vi att han mådde bättre åh jag skulle ju iväg åh jobba & jonas spela match så han va hos sin farmor nästa hela dagen.När vi va hemma så kom hon hit med han åh sa att han nog inte mår så bra för han ville inte äta, knappt dricka och va allmänt borta.Så bestämde mig för att ha han hemma på måndag och istället åka till dr.Väl där så visa de sig att han hade en öroninflammation!
Vad har ha gjort för ont som ska få allt detta?Mammas prins ♥
Vi fick skulle iaf åka till bergvik för att hämta ut pc åh de va ju kaos på apoteket för deras system hade fuckat upp sig så dom fick ringa in receptet så fick gå åh strosa runt ett bra tag innan ja fick åka hem.På kvällen när ja skulle ge han första dosen så skrek han ju som vanligt när han ska få medicin.Men efter några sek så spydde han ner hela mattan, oh nej tänkte ja nu är han allergisk så ringde sjukvårdsupplysningen åh där sa dom hur kan dom ge han sånt för de smakar ju värre än ruttet!
Så de va bara att vänta tills idag så jag ringde nu på morgonen åh dom fick skriva ut ett nytt recept till han nu.Inte nog med att skitmedicinen kosta 188 kr för 40 ml!så hoppas inte dennna är lika dyr för denna månad blir de knapert!

Nu ska jag göra mig klar för att sen gå ner till apoteket åh hämta ut den nya.

Magsjuka...


Ja igår fick melvin magsjukan :( han bara kalva ur sig i massor!Så synd om han för han grät varje gång han spydde, kanske lik mamma sin för de är nät åh jämt jag orkar hålla mig för gråten.Så jäkla äckligt så hoppas jag slipper denna gång!
Åh äntligen så har ja fått en praktikplats men har inte börjat än då facket måste godkänna de, men längtar så.För chefen & de som jobba där verka supergoa åh hur ofta äre som man brukar gilla chefen? :)

Melvin ligger & sover nu så har lite tid för mig själv.Så himla sugen på att börja måla i melvins rum men eftersom vi inte har nån dörr dit kan de bli svårt, men tror jonas mamma skulle ha honom då, så de kommer bli av iaf! :)

Dags åh ta itu med tvätten, blev en massa tvätt eftersom melle spydde ner allt men tur de går åh tvätta..



Lördag morgon..


Idag klev vi upp strax efter 7, något trött men gick bra när man väl öppna ögonen :) Han vakna ju fler ggr men bara han fick sova när mig så somna han om igen.Nu lyssnas de på moraträsk för fullt, nog ett favvoband här tror ja ;)

Gud vad jag längtar till söndag, inte jämt man gör de men just nu gör jag de för då kommer min älskling hem.Han har ju varit borta sen i onsdags.Åh på måndag får vi hämta vår snygga kyl&frys :)
Idag är de tänkt att vi ska ut åh åka bob jag & melvin, bara de blir lite varmare för han är inte så bra i luftrören :/

Nu fick jag lite bloggtorka åh kom av mig helt så försöker senare om de kommit igång ;)



Mina smöppar ♥


Mysdag!


Hej!

Igår va vi åh besökte melvin ursöta kusin!Shit asså, man blir inge sugen heller!men lite mer inkomst sen kan man prata mer på de ;)
Melvin sov urkasst inatt, han höll mig vaken 4 ggr så ca 3½ timma så han fick bli hemma idag.Blev en snabbtur på stan med Lisa & ellen istället.Bara gött åh få komma ut men nu sitter vi här hemma,..melle vilar en stund så passar på att skriva lite för annars blir de aldrig gjort :D

Idag ska vi ha lite myskväll med popcorn åh filmen prinsessa :)Fast de kommer ju bli ja som tittar åh han som käkar popcorn!

Bild på kusin Adam kommer senare för orkar inte leta efter sladden så ja kan lägga upp dom på datorn ;) hehe

Vad ska ni ge till eran kära i alla ♥ dag?


Kusin Vitamin!


Imorse fick Jennie jonas syster sitt andra barn, alltså melvins andra kusin :) En Adam blev de, mer än så vet vi inte riktigt än.Men man hoppas ju på att få komma dit åh kika sen.

Så jättestort grattis till er bägge!

Rear snart ut min kollektion..

Hej!

Igår så va jag till frissan där jag fick fina naglar, målade tipparna i nån jeansblå sen vart de nån sten.Ska ta kort åh lägga ut så ni får se.Åh senare på eftermiddan så åkte jag, melle & älskling till expert där vi shoppade ny kyl/frys.En samsung blidde de i svart :D så på måndag får vi de åh de åker äntligen de gamla ut!




Såhär ser de ut, snyggt va?

Jo den 1-14 mars säljer jag ut min smyckeskollektion till halva priset då jag får vår/sommarens 15 mars så säg till om nån vill boka ett party!

Kan lägga ut lite bilder på olika smycken som de kommer bli rea på för ni som inte bor i närheten så skickas de hem till er så de är absolut inga problem! :)


Här kommer några favoriter ;)


               








Så bara shoppa loss nu!
Ni hittar fler på www.likadesign.se


1 vecka kvar..

Snart alla hjärtans dag, egentligen ingen speciell dag tycker jag bara att alla gjort de till de.Men visst är de kul att bli uppvaktad med nån fin blomma eller så ;)
Imorrn ska jag till frissan & fixa naglarna :) så kul, men vilken färg ska man välja?
Melvin är vaken fortfarande :( gaaah!vet inte vad ja ska göra för blir tokig på att han aldrig får ro till att lägga sig i tid.Nån som har nåt bra tips?Han brukar sova mellan halv 8 & 9 men de är alldeles försent tycker jag, helst av allt skulle ja vilja att han somna vid 19-19.15 så man kan få lite egentid.

Men blir väl bättre får vi hoppas..ska ju köpa ny säng till han så de kanske kan gå bättre.

Nee nu ska ja glutta på tv en stund till innan de blir natta..måste ju va pigg tills imorn ;)

En helt vanlig dag..


Hej!

Nu va de allt ett tag sen man skrev åh ändå hyfsat många som vart inne & kikat.Kan säga att ganska så mycke har hänt den senaste tiden.
Min kompis Annelie ska gifta sig, hur kul som helst!Sen fick jag veta att min kära granne som numera bor i uppsala fick sin efterlängtade lilla knodd, blev en flicka :) mer vet jag inte då hon säkert är väldigt sliten.
Har även fått åka in med Melvin till akuten då han hade hög feber i 4 dar sen svårt med andningen, är ju bättre nu iaf..tack åh lov!Gör ont i mammahjärtat när man ser hur hjälplösa dom blir.

Hur som helst så har vi snart bott i nya lyan i 3 veckor, stormtrivs :) Ska försöka göra ordning melvins rum bara vi får fram en dörr, då dom som bodde innan tagit bort varenda dörr utan till toan..så hoppas att jag kan komma igång snart.

Helgen va en kul & skön helg, lördag blev de bowling med Kim & Lisa åh jag vann första serien :) måttligt STOLT!Söndagen spenderades i kilenegården med Lisa, Kevin,Lillis & Jimmy.Åkte pulka & grilla korv så tror vi va ute lite mer än 2 timmar.

Men nu är de dags för sängen men nu har ni åtminstonde fått lite mer uppdatering :)

Godnatt!

RSS 2.0