Ljusparty


Jepp idag blire ljus i mitt hus :D ska ha ljusparty idag så hoppas de kan bli lite mörkt ute, blir ju mysigare då :)

Igår va K & L här så de spelades monopol för fulla rullar, tror vi börja vid 8 tiden åh va klara strax efter 12.Jag kom iaf inte sist :D haha!Älskar verkligen åh spela vanliga brädspel, mycke roligare än att sitta framför en tv åh spela.
Nu ska de bakas fika till sen åh sen fixa lite i vardagsrummet :) ska måla om 3 ramar oxå :D





Vill ha!


Ursäkta röran!


Försöker designa om min blogg men går inte riktigt som jag tänkt mig! ;(
Gick hyfsat bra på jobbet idag, fick stå åh scanna mest hela tiden åh de är så jäkla kallt där inne så till slut kunde jag knappt bläddra sida i fuskboken.Men de sista stunden fick ja va på golvet åh leta reda på rätt burar för alla pkt åh de va fan inte de lättaste, såg nog ut som en yr höna medans ja sprang runt bandet..

Men nu blire läggdags för imorrn ska jag göra dubbelpass :) gött med lite extra cash även om ryggen inte verkar gilla de.




GODNATT!

Andra dagen


Jepp snart bär de av till dagis för att lämna melvin för snart ska jag iväg åh göra mitt andra arbetspass :) Kul att äntligen får nåt åh göra & ett RIKTIGT jobb!
Gårdagen va tung men ändå rolig..hade ont som faan men de va ändå kul och timmarna gick fort.Fick testa åh köra trucken oxå, jag tog mitt truckkort för 5 år sen och har sen dess aldrig använt de så kan säga att jag såg ut som en bambi på hal is eller kanske en kärring som haft sitt körkort alldeles för länge åh inte alls borde va på vägarna :D





Gud vad jag längtar tillbaks!Avskyr kylan!


Tror jag blir...

TOKIG!

Försöker fixa till min bloggdesign men de går inte hur mycket jag än försökt med de!Så är de någon som har nåt lätt & bra tips?
Kollat på massa gratismallar men de står inte samma som de gör på deras sida.

Imorrn blir min första jobbdag oxå, ska bli både spännande, roligt men är så jäkla nervös för hur min kropp ska reagera.Vill ju inte kollapsa efter första dagen.

RSS 2.0