Trött, tröttare TRÖTTAST!

Shit vikken natt..allt börja med att ja fick melvin att sova i sin egna säng i sitt rum från 20.00 till strax efter 22.00 och sen börja helvetesnatten!
Vet inte vad de blev med han igår, han ville verkligen inte sova men vid 3 tiden börja jag lessna med tanke på att vi skulle gå upp 6.15 så gick upp åh gjorde välling, bytte blöja och inte konstigt att han inte ville sova.Han hade ju bajs i blöjan.Så när han fått ny blöja och ätit färdigt så låg han fortfarande åh vred sig och mitt tålamod hade nästintill tagit slut.Han somna strax efter 5! :/

Så idag blir de inte mycke gjort för jag är helt slut åh ingen avlastning får ja förens på onsdag kväll då älskling kommer hem.

Ännu en hemmadag..

Börjar bli riktigt tråkigt att va hemma nu men har för ont för att gå till jobbet.Positiva är att melvin iaf gick till dagis idag..för nu ska de banne mig bli slut på massa sjukdomar!

Åh jag har ju haft som knivhugg i magen åh varje gång jag äter så gör de gör ont så känns som jag ska spy av smärta.Men så ringde pappa förut åh han har ju vart här i veckan åh hjälpt jonas och han hade oxå fått ont i magen åh även spytt imorse så bara hålla tummarna för att de inte är magsjuka.Vi drack ju vattnet av misstag när man skulle koka de så kan ju va de oxå?

Rummet börjar ta fart iaf, nu är rummet målat vitt, så nästa steg blir väl att göra regeln till gareroben skulle ja tro, sen alla ränder jag ska måla får vi göra nån helg när verktyget är tillbaks.
Åh jag har verkligen inte tid att va sjuk för på lördag är de dop för Ellen och söndag ska jag ha mitt första party med nya kollektionen :)

Mer bilder på rummet kommer när de börjar se ut som ett rum..

Har inte haft nån ork till nåt..

Hej!

Ska försöka bättra mig men har vart så himla mycke nu! :( Melvin fick ju nåt virus nästan direkt efter sin första öroninflammation åh efter 5 dagar med feber så fick vi gå till VC åh då visa de sig att han hade en kraftig öroninflammation på höger öra.Så de blev återligen en pckur.Och ändå sen han börja med första kuren har han haft typ som nässelutslag som kommit åh gått från mitten av feb åh inatt hade han feber så vet inte vad de blitt med han...snorig har han blitt oxå men han har vart frisk 1 vecka sen blitt sjuk åh så har de hållit på så sen i februari!
När ska de ta slut!?Man blir ju så less för man vill ju att han ska va frisk åh kry och kunna gå på dagis som han älskar.De drabbar ju även oss så fattar inte vad de är med sjukvården idag.Han skulle fått en remiss till barn&allergi avd med sjukhuset skicka tillbaks till vc på krp där vi tillhörde förut åh nu har jag fått en telefontid med den läkarn han hade.Men va faan en telefontid ser dom ju inte hur han mår!Mer allergitester måste ju göras!!


Sen mitt i allt håller vi på att renovera hans rum så ser ju ut som fan här nu men förhoppningsvis inte så mycke kvar.Vi har rivit tapter,sätt upp gipsskivor, spacklat, tapetetsera cover up tapet åh börjat måla på den.

Men sen är de taket kvar, min fondvägg som ska målas, sätta list & montera en garderob.Men de kommer bli fint iaf! :)

Nu ska ja fixa lunch!



Här kommer lite bilder på renoveringen :)




Dessa färger va i rummet innan..så ganska färgstarkt :P








Så sen när de börjar ta fart så ska jag lägga ut fler bilder!


REASTART!

Hej!

Nu börjar jag rea ut min visningskollektion av lika design of Umeå.Så jag kan inte ändå strl eller färg men finns mycket att välja & vraka mellan.

Jag har sålt Armbandet/halsbandet Hanna & halsbandet alma.

Ska lägga ut lite bilder annars finns de mesta på www.likadesign.se och höst/vinterkollektionen ligger allt på.

Hoppas ni finner nåt i er smak!

      

Kostar nu 90 kr och är i strl 20-23                Åh detta kostar nu 140               

Tillhörande armband 110 kr




Halsbandet tindra i färg lila kostar 125 kr nu :)


Smycket Jill & nathalie är helt slutsålt.

RSS 2.0