Tisdag


Hej!

Idag lämna jag melvin på dagis halv tio som vanligt och hämta efter de syster då vi bestämt att gå på stan.Måste ju göra nåt med henne nån gång eftersom hon ställer upp så mycke på melvin.Vi strossa iaf runt, jag köpte en skit snygg t-shirt!ska lägga ut bild om ja finner nån.Sen köpte jag 2 julklappar till mammas prins och blev helkär i en tomteserie.Men de är inte november än så ja beslöt mig att vänta.
Ska ju fira jul här hemma, så jonas mamma med fam kommer och även min mamma & pappa sen vet ja inte om farmor kommer.
Vi käka lunch på BK, riktigt mumma!sen passa jag på att fixa glasögonen, dom korta dom 1 cm för dom åkte ner så.Sen åkte vi hem men först till konsum där jag köpte lite grejer för vi blev sugna på att baka cupcakes.
Halv 3 hämta jag melvin från dagis sen åkte vi till mamma där hon & rasmus stod åh vänta på parkeringen då vi skulle ut åh gå och mamma visa mig vart vi bodde när jag va liten.Sen gick vi till lekparken en sväng så melvin fick gunga åh han skratta som bara den :D goa killen!
När vi gått vår runda så följde vi med in en stund och åkte hem vid 5 snåret.Hälsa på jonas & leif som mecka i garaget men va bara där nån minut.Åh melvin blev bjuden på lite godis så leffe blev favvon där ;)

Sen åkte jag & melvin hem och åt lite rester från igår, satte på han pyjamasen och när jag skulle leta så fann jag hans färjestadströja han fick i julas av min farbror.Gissa om jag blev paff!som vi letat!!!

Men nu ska jag iaf sätta mig i soffan & mysa med min familj!snart äntligen hemma! ;)

Fann inte tröjan så får väl ta ett kort när jag har den på mig




BLOGGTORKA!


Vet att de vart dåligt med skrivandet nu men vi har ju vart sjuka så har inte haft nån ork sen är jag helt inne i mitt nya jobb :D
Ska ha mitt första party idag!ska bli så kul och hoppas verkligen på en bra kväll med många kunder!Just nu håller jag på att städa innan jag ska hämta melvin.Men tänkte ta en paus i de hela åh skriva några rader iaf.Helgen har vart lugn så de har vart skönt för till helgen blir de kalajs!Crille ska ha sin 25 års fest :) men eftersom vi inte fick barnvakt hela natten så blir de väl hyfsat lugnt.Sen ska ju jonas operera sig på onsdag så lär va strängt förbjud att lyfta.Men vi fick ha melvin hos sin farmor några timmar så de blir nog nån öl i lugnet :P fast de vet man ju aldrig när de är 25 års kalas.Måste se hur jonas mår med.

Dags att laga mat sen göra sig ordning för partyt :D Wish me luck ;)



Samma som igår..


Va ju till läkaren igår och de visa bra på melvin som tur va, men jag hade dragit på mig bihålsinflammation på bägge sidor.Ingen av oss är direkt pigga så nu har vi ätit lunch, blev gårdagens middag= köttgryta med potatis så nu funderar vi på att ta oss en lur.
Jonas skulle komma hem tidigare idag då de är rätt lite att göra sen skulle han iväg åh hjälpa "styvfarfar" med nån bil och han fick givetvis pengar för de.Passar ju bra när han snart blir sjukskriven.Laddar hem sökarnas återkomst och älska första filmen när jag va liten, såg den jämt hemma hos farmor.Men den lär jag inte se idag då de är rätt bra program på tv.Fick barnbidraget idag men eftersom vi är sjuka så blev de ingen tur till stan som vi planerat,skulle köpa en overoll sen ett till regnställ och ett par fodrade stövlar till.Behövs ju verkligen nu när han går på dagis.

Nää nu tar vi luren!




Mamma sover medans jag rävsover ;)


Aldrig blir man frisk!

Hej!

Vet att ja inte skrivit på ett tag men de beror på att jag legat med jättehög feber åh halsont sen i onsdags,åh melvin är lika sjuk han.Ja har dock ingen feber nu men senast va inatt då han oxå hade de åh tror han har de fortfarande.Inte kollat tempen på han än.

Ringde dr förut så dom skulle ringa ifall dom fick en lucka för hon tyckte de va onödigt att vi skulle behöva sitta där åh vänta när vi mår som vi gör.Har ont i hela kroppen, känns som en enorm växtvärk!
Men skriver väl när vi mår bättre & är friska för nu får de bli soffan.Har ingen ork till nåt nu :/


Såå typiskt!


Ah som jag skrev igår så vet ni ju att min chef ringde åh fråga om jag kunde jobba, tacka givetvis ja! :) men igår när jag hämta melle på dagis va han jättesnorig, hostade så fick ju ringa chefen och säga som de va så hon fick ju ta tillbaks jobbtillfället eftersom hon va tvungen att veta att ja skulle komma.Förstår väl de men man kan ju inte rå för att ens barn blir sjukt.
Åh ikväll kommer älskling hem oxå, längtar till tusen!Bara vart ifrån varandra 1 natt åh ändå längtar man så.Är inte de konstigt?
Fick lön idag me, inte så mycke att hurra för då allt i princip försvinner.Men räkningarna måste ju betalas.Hur skulle världen se ut om ingen hade pengar, ingen som behövde betala nåt?

Säger de igen, ingen som kan tänka sig ta an vore goa missar?Vill ingen ha dom måste dom till himmeln :/ åh de vill jag ju inte.Men eftersom melvin är påväg att bli sådär som han blitt när vi fått åka till sjukhuset så går de inte vänta hur länge som helst även om vi vill.Melvin blir ju bara sämre ju längre dom är kvar :'(

Dags för lite lunch!


Saknad!


Idag lämna jag melvin på dagis och gick över förväntan mycket bättre, han gnällde när jag lämna han till dagisfröken Sara sen när han väl va inne så blev han tyst.Åkte till konsum efter de då jag skulle passa på att baka bröd.Rågkakor blire :) så hoppas de blir gott så jag åh melle kan ta till mellis sen när han kommer hem.

Åh idag är vi helt själv för älskling åkte till sthlm idag men kommer väl hem imorrn kväll.Saknar dig redan!för har ett behov av dig! ♥

Chefen ringde nyss med och ville att jag skulle jobba 7-15 så de blir första gången melvin är på dagis en heldag :) så han kommer säkert va helt slut när jag hämtar han imorrn.Senare idag ska jag besikta mammas bil oxå, sen åka till skopunkten för att lämna tillbaks skorna jag köpte till melvin, köpte ett par vinterskor i augusti och tog givetvis en större strl än vad han brukar ha men igår när jag skulle testa dom så va dom tvärtrånga.De gick inte ens på och de va strl 22, han har 25 nu :D Stora killen har växt 3 strl på några månader bara.Inte klokt vad de växer!För 2 dagar sen tror jag de va så va jonas iväg till läkaren med sin hand och han skulle få en remiss till nåt ställe där de skulle mäta hur nerven satt i kläm men senare på kvällen när vi va i lekparken med Melvin så ringde han och sa att han skiter i att skicka remiss och boka operation på en gång istället.Så inom 2 veckor ska älskling opereras.Skönt att han äntligen blir av med de men mindre kul när kylen börjar komma.

Nu ska jag kollat brödet!



Nää vi är inte drogade bara oförbereda på blixten ;)


Ja detta kanske går ändå? :)


Inatt va nog den värsta, melvin sov otroligt dåligt men detta berodde på att de är förkylning på G, han va jätterosslig åh hade antagligen svårt att andas :/ så idag har vi bara varit hemma, tvättar, ätit lunch, kollat på tv, dansat och tjoat :)

Åh igår fråga jag mamma om hon va villig att börja träna med mig åh tror hon nappa på de, hoppas hon kan bli med för mycke roligare att ha med sig nån, åh tänk va fit min mamma kommer bli ;) även jag..haha!
Igår när vi ätit mat så gick jag, jonas & melle ut på en liten promenad sen till lekparken, melvin åkte massa rutschkana, gunga sen sprang i sandlådan och tur va väl att vi hade på han stövlar & regnbyxor för börja ju smådugga när vi skulle gå iväg.

Måndag får jag mina smycken, så ni som vill ha ett smyckesparty säg till :)

Nu ska jag fortsätta städa lite, men hörs kanske senare

 

 


Motivation & pengar!


Ge mig pengar & lite motivation så är de bra sen.Så sugen att börja träna på kmti men kan inte då jag inte vet om jag har råd :( När man är sugen så är de nåt som tar emot.
Idag har jag vart på stan en snabbis med karro så nu sitter jag hemma i lugnet och väntar på att kl ska bli halv 3 då jag hämtar melvin.
Ska på nåt möte idag kl 4 gällande det dagis dom vill bygga.Så hoppas de går bra för lite drygt att åka till krp varje gång.Hur skönt vore de inte att ta en promenad till dagis, eller cykla?
Dags för lite lunch nu sen blir de bara att må gott i ensamheten & lugnet!


Hej så länge!

Söndag, ensam & fryser!


Hej igen!

Ah sitter här hemma, fryser, nästan ensam för melvin sover ju och jonas är nere till lacken åh hjälper mina farbröder att slipa bilen, den ska ju målas idag :D äntligen!Har fortfarande ont i magen :/ mest när jag äter.Men de blir lungt idag, vi ska se nya wallander filmen ikväll.Så vi ligger lite före för den kommer ut på hyrfilm 21 okt.

Kul de blir ännu mer besökare men säger de igen, lämna gärna en liten kommentar ;)

Mat för ikväll blir potatisgratäng & fläskfile åh såklart nån sås, mumma de.Hoppas bara jag orkar äta.Vet inte mer vad jag ska skriva för har inte hänt så mycke då jag haft magsjukan :/

men ska försöka få upp lite värme här så vi hörs!




Melvin 1 mån




2 mån




3 mån




4 mån




5 mån




6 mån




7½ mån




14 mån

Gud vad jag älskar dig plutten ♥


Magsjuka :(


Börja igår när jag hade asont i magen åh fick gå på toa tusentals ggr, trodde bara de va magknip men eländet fortsatte under natten och nu på morgonen oxå :/ jag skulle ju jobbat i helgen, men hoppas jag blir bättre tills söndag så jag iaf kan jobba då.
Dagen blir lugn eller försöka iaf,jag har ju en vilding här hemma.Bara inte M blir smittad, för usch va jobbigt de va.Vi fick ju åka in på sjukhus med han flr att va uttorkad, stackarn.
Såg ju fjärde filmen av johan falk och den va lika bra som de andra.Så helt klart sevärd.Åh hade världens äckligast dröm, vakna av att ja nästan spydde för i drömmen så skulle J,s kompis Rudner göra nåt breakdance nummer så han ställde hela tyngden på handen åh vad tror ni hände?
Han bröt handleden, jag hörde hur de knacka och nåt vitt klet sprängdes ut som en bomb på golvet!!
Fyy fan!även fast de inte hände på riktigt så kändes de så på ljudet åh allt.

Nee tror jag ska ta en dusch om jag får för lill herr´n.


Faaan vad bra jag är :)


Idag fick jag det besked jag väntat på, jag fick jobbet som smyckesförsäljare.Hur lycklig & glad som helst.Älskar ju smycken så detta kommer nog passa mig bra.Tråkiga är väl att man tjänar på de man säljer så de gäller ju att ligga i men va riktigt fina smycken så ska väl inte va så svårt.
Så är de nån som är intresserad så hör av er! ;)
eller gå in åh tjuvkika på www.likadesign.se

Har vart med Lotta på stan idag, vi kika lite på stan, sen tog vi en fika på expressohouse om jag inte minns fel :) åt en supergod muffins, kanel & äpple.Sen efter stan visiten tog vi en tur till mammas butik på norrstrand, tog en kopp te, kakor & salta pinnar.Så idag har vi minnsann gottat oss :)
Melvin hade haft de bra på dagis, sov inte så mycke men åt desto mer, pannkaka & soppa men de slank väl mest ner pannkaka.Igår ringde de en förälder från avdelningen och hon bad oss komma på ett möte på måndag då vi föräldrar ska protestera mot att de inte bygger ett nytt dagis här i skattkärr.

nee kan inte skriva mer då jag har en viss klängapa i knät.Ikväll blire iaf fjärde johan falk filmen :)



Tjejer dom kan allt ;)


Sitter här nu åh äter en supergod knäckemacka plus att jag spelar farmville på fb, städar och tvättar samtidigt :P de är de inge killar som kan ;)
Hjulinställningen gick bra för de känns iaf bra i bilen nu.Är inne på min andra tvättmaskin åh de suger verkligen att städa åh allt vad de nu innebär.Men ibland kan de kännas kul om man verkligen får ro till de åh ser resultat.Va till konsum innan jag åkte hem åh råka snegla på en skvallertidning där de stod att ANNA ANKA skulle lämna sin PAUL!Vad nu liksom, får hon inte tillräckligt med ligg eller vadå?
Eller är de som vanlig ordning, folk hittar på för att man ska köpa tidningen.

Va så hjärtskärande när jag lämna melvin på dagis imorse för när vi kom va dom påväg ut så jag fick ju stanna en stund för att byta blöja sätta på han regnbyxor åh han skrek redan då.Han visste ju att mamma skulle lämna han.När jag gick mot bilen hörde jag från 300 m avstånd hur han gallskrek, mammas plutt då!

Dags för dammsugning nu men vi hörs!

Melvin vs lilleskutt :)


Hej!Åh tack för ännu mer besökare & ännu mer kommentarer, men mest är de väl syrran men ändå :P
Melvin har börjat med en ny grej, hoppa!åh han ser ju så rolig ut, han står snabbt på tå och sen ner igen och eftersom han gör de i så snabba rörelser ser de precis ut som han försöker hoppa.
Duktig min pojk ♥ Mamma & Pappa älskar dig så mycke!helt sjukt att man skulle kunna göra vad som helst för sitt allt.

Tråkig onsdag idag me, för på schemat står ;

  • Lämna Melvin på dagis
  • Köra bilen till däckbolaget för hjulinställing
  • Åka hem, tvätta, städa och allt de där tråkiga
  • Hämta melvin på dagis
  • Laga mat
  • Sen blire nog slappa till nåt bra tv-program

Hur ser er dag ut?

Va ju till stan igår och melvin va inte alls rolig, värsta surpuppan.Så när vi kom hem somna vi i sängen bägge 2.Helt slut hela dagen, sen kändes de precis som jag skulle bli sjuk, frös & ont i kroppen.Imorrn ska jag nog träffa Lotta, annars brukar de va jag & kroken som alltid fikar ;)

Nee ska ta itu med dagen och ta en dusch sen göra mig ordning för att åka till dagis.

 


Tisdag


Jaha så då sitter man här i hopp att de ska hända nåt kul, men nää inte ett skit händer just nu.Så tror jag & melle ska åka in till stan för att kika lite julklappar sen även lite saker melvin behöver.Ah jag vet att de kanske är tidigt för julklappar men måste va förberedd för de är inte billigt, sen vill man ju kunna ge nåt extra till skrutten.
Sökte ett jobb igår så hoppas att jag får svar fortast möjligast, de va ett säljarjobb.Sälja smycken faktiskt, LIKA Design of UMEÅ heter företaget.Kika in får ni se, riktigt snygga saker.
www.likadesign.se
Mamma sålde ju faktiskt smycken en gång i tiden så de kanske går i generna :P Så håll nu tummarna på att jag får jobbet :) behvöer verkligen ett till jobb då jag inte har så mycke där jag jobbar nu :/

Blev blackout för nu kommer jag inte på nåt alls åh skriva :) men vi ska ändå åka in till stan, först kolla posten och se om jag fått mitt paket jag beställde från La Redoute

Hörs kanske senare!



Såhär såg M ut efter att ha åkt rulltrappa helt själv :/


Måndag


Jaha så nu va de ny vecka igen, dagarna går så jäkla fort.Idag har de inte hänt nåt speciellt.Åkte med melvin till dagis, åkte hem fick ett sms av mamma som skrev att jag kunde komma till bergvik om jag inte hade annat för mig så dit åkte jag.Kom hem med en mössa med döskallar, en par gummistövlar med döskallar på och 2 paket äcklig blodpuddig till J & M.Va nån drive på maxi, 5 kr/pkt så de va för billigt för att inte köpat :)

Nu sitter jag och ska framkalla kort, eller skicka iväg dom.Lisa behövde hjälp men guud va drygt, typ 150 kort åh man kan bara ta 10 åt gången.Ikväll blire hollywoodfruarna..man kan ärligt talat inte sluta titta :P så jäkla blåsta men ändå har dom sin charm ;)

Kul att de blir mer besökare men vore ändå kul om ni kunde lägga en kommentar innan ni går ;)

Bilder från gårdagen ;)




  






   

 

Tina fick redan en beundrare ;)             


                                    





Gooos ♥

 

 

Vann vadet & fick en rosa panter av killen bakom :)




Kvällens chaffis :) du är för go!


Ps.Tack för en superkul kväll Ds.


Bortskänkes! :(


Ja idag så va jag med Melvin på pricktest, han blev testad mot hund, katt & ägg.Självklart va han allergisk mot katt :/ åh vi som har 2 söta missar.

Så nu letar vi nytt hem till dom :/ vill verkligen inte men vad gör man?Mina gosiga kissar!Kommer sakna er och hoppas självklart ni får ett bra hem.Och hoppas vi kan få dom placerade till några vi känner så vi kan hälsa på.












Enda jag begär är att dom får va ihop, att dom får va utekatter & få ett superbra hem!Komma till nån som bryr sig om dom ♥



Stolt :)


Igår när jag skulle hämta Melle på dagis så va de alldeles tyst på avdelningen åh de visa sig att han och de andra barnen låg på utsidan och sov.Han hade ätit som en häst, så tillslut våga dom inte ge han mer ;) åh sen hade han sovit 1 timme & 10 min när jag kom.Inte ens en protest till att inte sova.
GUD VAD GLAD JAG BLIR!

Idag ska vi infinna oss på bvc kl 10 för han ska göra pricktest & se så han inte är allergisk mot nåt.Så vi får hålla tummarna på att han inte har nåt.Men bra att dom gör de eftersom han nu legat på sjukhus 2 ggr.

Blir så trött, igår när jag vakna va de iskallt i elementen så fick gå ner och säga till så efter ett tag blev de en jäkla värme., åh idag är de samma visa.ISKALLT!Så ska snart gå ner åh säga till.

Skriver mer ikväll!

 


RSS 2.0