TIPS!?


Helgen har varit sådär, börja i fredas när vi fick åka in med melvin till akuten då han bara skrek, hade feber & svårt att andas så nätterna eller dagarna har inte vart så roliga.Men han fick iaf hjälp där borta, lite kortison & adrenalin att andas in och blev iaf lite bättre.

Så nu har man ju lite dåligt samvete eftersom när vi fick veta att han va allergisk mot katterna så tog vi de med en nypa salt åh trodde inte de va så farligt men nu såg vi ju resultatet.Så katterna måste bort nu, vi har sagt december ut för melvin är ju viktigast av allt men såklart älskar jag mina kissar.Så har ni några tips på kattsidor man kan lägga ut dom på.För allt jag ber för är ju att dom ska få ett bra hem!


JAG VILL INTE!


Har ringt runt till alla vetrinärer i karlstad nu och kollat pris på avlivning för mina kissar, min son är ju allergisk och har astma så han har blitt sämre nu under en kortare period.Så snälla finns de ingen vänlig själ som vill hjälpa oss.
Se till att mina kissar får ett bra liv några år till för dom är ju bara 3 & 4 år.Mor & son katt och dom klöser inte, rumsrena men håller sig mest utomhus.Jättekeliga och har aldrig visat tendens till attack, inte ens när melvin lekt med dom.Oliver som är minst han älskar ju han, ¨så kommer nog bli tomt för melvin oxå..han är ju som en kompis :)



 Melvin & oliver myser i soffan! ♥




Oliver ♥




Ofelia ♥


Härlig dag!


Varför är inte alla dagar som denna, man blir ju så glad åh lycklig ju!Jag & melvin va till lekparken, han gegga som bara den, åkte på magen ner för en lerig rutschkana.,ah ni kan ju gissa hur han såg ut.Men han tyckte de va kul så jag lät han hålla på.Efter lite lek gick vi en rask promenad förbi dagiset vid peter åh han titta som bara den när vi gick förbi alla barnen.Åh han va så rolig, han hade sin spade i handen och varje gång de åkte förbi en bil så vinka han med spaden ;) så söt mitt lilla troll!

När vi kom hem åt vi lunch, gårdagen mat..makisar & köttfärssås, tomat & knäckebröd.Sen tog de inte lång stund innan han somnade.Snart 1:a advent med, längtar tills man får ta fram alla saker.Har dock inte så mycke tomtar åh så men sånt jag får önska mig.Är ju faktiskt bara 24 år ;)Huset vi kika på som va behov av stor renovering är uppe i 830.000, helt sjukt!de regna ju in på flera ställen!skulle aldrig köpa nåt sånt.Men men de kan ju bli fint men de krävs ju tid & massvis med pengar oxå.Nåt vi inte har.Men ska kolla på en lgh 3 dec åh vet inte vad jag känner för de för trivs i den här lgh men kolla är ju alltid kul.

Nu ska jag hänga tvätt!



Goa fredag!


Igår va en toppendag tycker ja, kvällen avslutades med ljusparty & va riktigt trevligt!Tack alla som kom:) nu är kruxet med att välja nåt man vill ha oxå, fanns ju så mycke man ville ha åh har 660 kr att handla för.Kan ni inte hjälpa mig?gå in på www.partylite.se
Så kan ni ju hjälpa mig välja :) efter att ljuspartyt va slut så kom honken & jimmy för att se idol, åh reza åkte ut.Nästa gång kommer de bli skitsvårt ju för alla som är kvar nu är ju mina favvosar.Men att erik fick stå mot reza va ju chockande..han bör ju vinna!

Nee nu ska jag ta åh göra nåt vettigt, typ bädda sängen och duscha om jag får för melle.

Åh ett stort grattis till Kalle som fyller 59 år idag :) hipp hipp hurra!!

Shit vikken natt..


Sov jättedåligt inatt så är ruskigt trött idag.Jonas fick lämna melvin på dagis idag, skönt att ha nån hemma så slipper jag lämna jämt.Tror de är nyttigt att J oxå lämnar.Fick klä melvin rejält idag eftersom dom är ute när han kommer åh de regna ju inge dåligt förut.Så overoll & regnbyxor, han kommer svettas ihjäl :) så tur de finns ombyte!
Igår va Honken, lillis & Jimmy här åh kika på nya wallander filmen & melvin somna innan 8 igår, hur skönt va inte de ;) Han börjar bli dålig med, så hoppas vi klarar oss från sjukhusbesök för de är inge skoj.Skulle haft smyckesparty på lördag men blev inställt för de inte blev tillräckligt med folk så de va ju synd :( men kommer fler chanser.
Idag blir de nog åh småstäda lite så tar jag storröjet imorrn för då bör de hålla sig rent tills på fredag.Får passa på medans melvin är på dagis.Hade tänkt vaccinera melvin denna vecka men så läste jag på aftonbladet att dom inte ska ge små barn för att de inte är riktigt klart vad de innehåller.Så de va ju tur att man inte gått iväg än.

Snart jul med, längtar faktiskt lite för i år ska vi va hemma hos oss så mamma & hennes särbo/sambo & syskon kommer sen även jonas mamma, syster & styvpappa.Min pappa & farmor kommer förbi på morgonen.Kul för melvin att va hemma oxå, leka med alla sina julklappar :) Skönast för oss med!

Nee nu ska ja borsta tänderna sen kurra ner mig under täcket ett tag till..

Mer än 1 vecka..


Ah jag vet att jag inte skrivit nåt på mer än 1 vecka, men får ingen ork.Men sen när jag ligger i sängen åh ska sova kommer jag på massvis att skriva men inte när jag väl sitter här.
Idag blir de nog rätt lungt, försöka städa lite kanske är ju ändå så trist väder ute.De är mitten på november åh ingen snö, vad är de här för vinter?Melvin sov bra i natt med :D med lite hjälp av oss då.Men vi gick upp halv 9 typ så jag klagar inte.

På fredag ska jag ha ljusparty åh de ska bli mysigt för de är ju de man älskar mest med hösten, tända ljus & burra ner sig i en filt.Vi har bokat in liseberg på schemat oxå, så helgen den 18-20 dec åker vi.Längtar till tusen!och hoppas verkligen melvin uppskattar de i år, förra året va han ju så liten, men han va faccinerarad av alla ljus så de borde han bli i år med.Tomten kanske inte är nån hit i år men de märks ;)

Nu ska ja väcka min "man" så vi kan käka frulle för börjar kurra i magen.


Bilder från förra året på liseberg..
















Onsdag morron..


Åh jag sitter åh lysssnar på Heart, riktigt bra men bästa låten är väl All I wanna do is Make Love to You eller Alone är inte så dum den heller.What about love är en rätt så bra låt de med :) finns hur mycke som helst åh tänk om de kunde finnas sån musik vi hade på 80 talet för fan så mycke bättre musik.Gammal rock, I LIKE!
Nog om musik..

20 novemeber ska jag ha ljusparty så den som vill får komma..Ska snart ta tag i städningen men de lockar inte direkt men måste ju göras.Jonas har kört melvin till dagis så får passa på medans han är borta.Imorrn ska jag ha smyckesparty hemma hos farmor åh sen har jag ett på lördag hemma hos Lisa.
Måndag den 16:e & 23:e ska jag åh jonas på astmaskola, ska faktiskt bli intressant och lyssna på.Bra att va lite förberedd när Melvin har de.Man vet ju aldrig vad som kan hända men peppar,peppar nu har de vart lugnt sen aug eller va de juli kanske.Skönt iaf!

Hur går de för er med julklapparna?Själv har ja köpt 2 st till melle, sen beställt 3 saker till svärisarna & mamma så jag är på god väg för shit va trist de är att va ute i sista sekund.

Dags att ta tag i dagens planer, sanbeldraken & skurisen väntar!

Orken liksom bara försvann..


Tror de beror på att julen börjar närma sig, allt blir så himla stressigt då.Idag har vi vart till pappa med filmer han skulle låna, sen åkte vi till dillen & linda som köpt hus och renoverar.Just nu såg de ut som ett stort kaos men blir nog bra i slutändan.Efter de åkte vi till ceylan åh tog en pizza, hur gott som helst!!
Åh nu sitter vi hemma, ska se på film & melvin sover.När hände de senast?Visserligen har han inte sovit middag idag så kan ju bero på de.Jobb blir imorn, sådär kul men vad gör man inte för pengarna.

Har kommit igång med smyckena oxå åh nästa månad får jag nog ut bra för har många partyn inbokade iaf :D

Nu ska jag bränna ut filmen vi ska se på..buring plain hette den.Så nu blir de filmmys för hela slanten & lite ostbågar till så är kvällen toppen!


Over and Out!

RSS 2.0