Oopz..


Ah så hände de igen, eviga väntan på ett nytt inlägg.Men förstår inte hur alla har tid & orken att blogga hela tiden.De gör ju inte jag som ni märkt, konstigt nog så blir de fler tittare när jag inte gör inlägg så ofta.

Har iaf vart hemma igår & idag troligtvis imorrn med om jag inte blir nåt bättre.Feber & en ständig värk i mina visdomständer som börjar ploppa upp, bägge på nederkäken så kan inte äta nåt med bitar åh de fanns inte så mycket föda utan hemma & jonas är i växjö vilket har lett att ja mestadels levt på mjölk, vatten, en påse varma koppen ja hitta i skafferiet, sen hade vi lite potatis hemma så fick bli mos & chicky bits till melvin åh bara mos till mig.Är hungrig så ja håller på att dö, skulle aldrig kunna bli anorektiker iaf!
Imorrn kväll kommer iaf jonas hem åh de ska bli skönt även om melvin vart hur go & snäll som helst.
Vi har tittat på Emil, Lotta, Madicken, Tjorven & Sunes jul så de går an.Men man blir ju så himla rastlös när man bara ligger som en soffpotatis.

Har iaf orkat dammsugit lite idag.Åh all denna snö gör mig tokig, vill ha sommar nu!fast snön är ju rätt fin men så himla kall!



Hit vill jag tillbaks, kanske inte nu men ett ställe där de är varmt iaf, just nu får solarium duga :)


Åh melvin fick 2 hockeyhjälmar av en kompis så nu går han med den ena hjälmen som har galler på sig jämt :) åh säger Onk Onk älska- betyder alltså Honken älskar!Han menar ju att han älskar melvin för att han fått hjälmar av han.Så himla söt!

Har försökt lära han åh säga mamma ja älskar dig men då blir istället Melvii älska, sen säger han moffa älska, pappa älska åh en massa mer.Alla han känner åh kan rambla upp namnen på säger han :)


Nu ska ja ta natten så jag är pigg tills min prins vaknar! ♥




Mamma Älska ♥


RSS 2.0