Snart helg igen :)


Snart ska jag iväg åh få bli nyårfin, ska till Kim & klippa mig :) så medans jag är där får melvin va hos morfar.Igår va ju jag, melvin & farmor på bergvik.Hitta inget faktiskt förutom att farmor köpte en tomtekula med snö i till melvin.Sen tog vi en lunch på pizzerian där.Efter allt stoj körde jag hem farmor sen hem och han inte mer än att ta av mig förens vi åkte tillbaks men då med lillis & fredrik som följde med.Bolaget stod först på listan så nu har vi både skumpa, cider & öl så vi klarar oss.Efter de blev de en Bk.
Så mitt nya löfte inför nyår får bli att börja träna & äta nyttigare :)

Senare ikväll ska vi till stan åh handla allt för imorrn..

Nej nu ska vi äta lite lunch innan vi sticker!

kanske kan lägga ut en bild på nya frillan sen ;)

Får nästan skämmas ju..


Vet att jag vart kass på att uppdatera men inte haft tid då det vart jul åh allt.Men julen va iaf super, min & jonas familj kom hit åh fira julen och tror alla uppskatta de.
Melvin hade tydligen vart jättesnäll för shit vad julklappar han fick!

Han fick bland annat ett bilgarage, kläder, lego, presentkort, en brio spis så nu ska de lagas mat :) sen fick han en massa bilar.Själv så fick jag en spikmatta, pengar, väska, strumpor & olika skålar.Så jag är supernöjd för hade inte tänkt att ja skulle få så mycke med tanke på att man börjar bli vuxen nu.
Åh snart är de nyår oxå :) härligt med lediga dagar men jag är visserligen rätt mycket ledig men skönt att ha sin "man" hemma oxå!

Igår va vi hem till Martin & Lisa åh shit vad stor Ellen hade blivit.Fick hålla henne lite men hon va lite putt, visserligen nyvaken men gud så söt hon är.Stora tjocka hamsterkinder man bara vill klämma på ;)

Idag blire ett besök på tippen för att bli av med allt skräp vi samlat på oss efter alla julklappar sen ska vi se hockeyn ikväll annars blir de nog väldigt lungt.

Får hoppas jag kan uppdatera lite mer nu men lovar inge :)

Nästan en av dom lyckligaste :)


Nu blev de klart, åh vi fick lgh :) fii fan vad glad jag är :) vi ska flytta till skoghall!
Detta kommer bli perfa, alla kompisar (nästan) bor ju omkring åh närmare till stan får vi.


Vändgatan here we come ;)


HOPPAS :)


Ah imorrn gäller de kan man säga, säger inget än men ni lär som småningom få veta vad de handlar om :)

Har fått ett jourhem till kissarna nu men kruxet är att de ligger en bit bort så vet hur vi ska få dit dom innan jul för vi jobbar ju både jag & jonas fram till jul och sen efter jul jobbar jonas & ev jag med.men på nåt sätt löser de nog sig :)
Idag är iaf jag & melvin helt själv, jonas är på jobb i höljes tror jag att de va.Åh imorrn gör jag min första dag på posten så melvin kommer va helt slut när han får gå upp halv 6 :) men han får iaf va längre på dagis!

Helgen va trevlig, fredag va vi ju på julbord & efter de drog jag, jonas, kim & lisa till tempel.Fan vikket ställe, bästa stället i karlstad helt klart!Trött som attan på lördag men va gör de bara man inte är bakis ;) Melvin la sig vid 8 draget åh efter de kom Lillis, kim och fredrik hit.Alla lika trötta fast kim vart nykter ;)
Söndag va de ju lucia och jag jobbade på rasta 10-16.Gick sjukt långsamt men lite hade vi allt åh göra.

Nu blire nog lite mat sen ett bad för melvin åh sen sängen för imorrn ska vi upp med tuppen :)

Hipp hipp hurra!


Ville bara nämna att vi lagt vår första budgivning och än så länge är vi ensamma!kan ju hoppas vi får den!

Sen ett jättestort grattis till Melvins gammelfarmor Elly som fyller 70 år idag!!

Så senare idag blire kalas :) va ju på stan idag eller möte på ams och då passa jag ju på att köpa en liten present från melvin.De blev 15 st söta chocklad praliner från kardemumma.Hon älskar ju chocklad så de går nog hem!


By the way så ska jag på julbord imorrn med jonas jobb, detta innebär att man blir barnfri fred-lör :) hur gött som helst.Sen börjar nog budgivning dra igång imorrn lite mer men självklart hoppas vi på att vi är ensamma ;)

Ny visning :)


Idag ska vi på en ny visning åh hoppas verkligen på denna för den ser så fruktansvärt fin ut :) mindre än den vi har idag men ad gör de åh bo lite trångt ett tag, de är ju som sagt inge långsiktigt.Åh dessutom kommer vi nämre våra vänner åh de är ju ett STORT PLUS!

Ska snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig till syster där jag ska prova lite kläder jag ska låna till julbordet på fredag.Hon köper ju mer kläder än mig så passar ju perfa.Snart börjar jag jobba på posten oxå, ska bli kul faktiskt åh kul för melvin som får va på dagis hela dagar :)han älskar ju verkligen sitt dagis åh de är ju lite synd om vi flyttar för då får han ju börja på ett nytt ställe :/ men så äre ju.

Nu ligger våra katter ute på en organisation som heter livlivan.Så hoppas på att dom kan få ett hem snart för melvin mår verkligen inte bra.Låter ju skitkonsigt eftersom självklart är Melvin de VIKTIGASTE som finns men gör allt för att dom inte ska va i närheten av han åh sen får dom va ute så mycke som de går bara för att han ska slippa ha dom inne.Men dom får året ut, så bäst att vi finner ett hem snart!för avlivning vill ja inte ens tänka på men de är inte mycke att göra.

Men håll tummarna för oss ikväll så får vi hoppas denna är bättre!



Kärlek..


Idag är de 7 år sen jag förlovade mig med mitt livs största KÄRLEK! ♥ kan inte förstå att tiden bara rinner iväg.
Åh igår var de 7½ år sen vi blev ihop, kommer ihåg de som om de vore igår vi blev tillsammans.

Och vi har fått VÄRLDENS BÄSTA MELVIN ♥ hur skulle jag klara mig utan er!





Mina älsklings pojkar!




Visning idag :)


Jepp idag kl halv 6 ska vi kolla på en lgh, vart berättar jag inte än :) men vi hoppas ju de skulle kunna vara nåt.De är ju ändå en 4:a vilket är bra, melvin får eget rum & så får vi ett litet kontor/gästrum :) perfa ju!

Dagen har vart lugn, städat lite och försökt kurera min onda hals,Åh när jag hämta melvin på dagis förut så berätta dom att han vart jätteduktig åh ätit, ministronesoppa & mannagrynskaka fick dom idag & han ÄLSKA mannagrynskakan :) men de fick hejda han för han hade säkert kunna ätit mer än 2 portioner.

Melvin ska åka hem till moster medans vi kollar på lgh annars blir de lätt att en kikar & den andra bär melvin för att han inte ska klänga & pilla på allt han ser, de är ju trots allt en annans lgh.

Nee dags åh göra sig klar!

Håll tummarna nu :)

Smyckesparty


jaha då har man nyss ätit mat, de blev pommes med en blandad kompott av köttbullar, bacon & korv.Melvin åt som bara den :) så nu ligger han & älskling i soffan åh försöker vila lite, får se om de går men bättre om han orkar hålla sig vaken för igår somna han innan 8 :) så skönt!

Idag va jag åh J till banken för att kolla lånelöfte åh självklart så gick de :) ska ju kika på en lgh imorrn & även en nästa onsdag.sen va vi även iväg till 2 djuraffärer med annons på våra kissar som fortfarande söker ett hem!

Va till dr idag oxå, har så förbannat ont i halsen, feber till åh från sen en huvudvärk som är olidlig ibland, den kommer & går.Just nu är den borta.Ska ju ha smyckesparty sen med, åh kan bara inte säga nej till de.Mammas kompis som skulle ha på sitt jobb och skulle tydligen komma riktigt mycke folk :) åh nu i december har vi ju en liten tävling, de 2 säljarna som säljer bäst i dec får 30 % i provision plus en bonus så måste ju försöka fajtas om den :D
Så är de nån som vill hjälpa mig säg till så beställer ja :) www.likadesign.se & kika på höst/vinterkollektionen

Uppsägning!


Jepp då va de gjort, åkte till chefen & sa upp mig förut och känns faktiskt rätt bra fast ändå inte.Trivdes ju så bra med arbetskamraterna men får man inga tider så kvittar de.
Hon är inte rättvis de är en sak som är säker iaf..mer om de behöver jag inte ta här.Så nu kan man nästa säga att jag är helt arbetslös fast har ju ändå likadesign så får väl jobba desto mer med de.


Nu ska jag vila lite för att försöka få bort febern & halsontet!

RSS 2.0