Paus..

Hej!

Tror jag får göra en lite paus ett tag för känner att de varit så mycke med flytten & allt och kommer nog va de några veckor framöver oxå :) Hoppas ni har överseende med de ;)

Ska ju försöka lägga ut lite bilder på nya lyan men de blir när vi kommit i ordning lite mer,så en före & efter bild får de nog bli.Tanken är att vi ska renovera lite men sånt tar ju tid.Men ni får ha tålamod :)


Joo måste bara säga att nu har mina katter fått ett nytt kärleksfullt hem som består av en matte & husse sen 3 småkillar och plus en massa höns, kycklingar & nån tupp.
Men SAKNADEN är STOOOR!ingen katt som kommer springandes när man kommer hem, eller nån som rafsar på dörren när dom vill komma in i sängen åh kela.
Ni kommer alltid finnas inom mig, älskar er mina goa katter










Jobbintervju,flytt, packning..


Ja snart flyttar vi,bara 4 dar kvar tills första lasset går :) ska bli hur skönt som helst.Och idag ska jag p åjobbintervju :) de va inte igår man va på de och varför ska man va så jäkla nervös?
Jag är jämt de och de är ju inte ett dugg farligt!hehe..

Packningen går sådär, ganska segt faktiskt men hittills 10 lådor.Mycke stora saker man inte kan packa ner så de ser ju ut som man inte gjort ett dugg.Älskling ringde förut oxå och sa att han kommer bli jättesen då en på hans jobb blitt halvkroppsförlamad igen så han fick åka till sysslebäck och trodde han skulle va hemma mellan 2-3 i natt! :/ tråkigt men han tjänar ju massa pengar..så han visste inte om han ska va ledig imorrn eller om han bara tar lite extra sovmorron.

Nu ska jag ta en dusch sen göra mig ordning sen om de hinns blire lite packning :)

Lycka mig till!


RSS 2.0